Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een automatisch gegenereerde orderbevestiging. Indien u de orderbevestiging niet binnen 12 uur na bevestiging van uw bestelling ontvangen heeft, verzoeken wij u daarom per e-mail contact op te nemen. Door een bestelling te plaatsen geeft u te kennen dat u met de algemene voorwaarden akkoord gaat. U bent verplicht bestelde artikelen af te nemen en te betalen.

Foto`s worden zo goed mogelijk gemaakt, deze kunnen soms door de lichtval iets afwijken in kleur.

Verzendkosten:


Minimale afname € 45,00 EX BTW

Vooruitbetaling : De verzendkosten zijn € 5,95 en bij besteding boven €100 exclusief BTW berekenen wij geen verzendkosten*.
Ideal betaling   : De verzendkosten zijn € 5,95 en bij besteding boven €100 exclusief BTW berekenen wij geen verzendkosten*.
Rembours       : Verzendkosten €19.50

Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW


Voor bestellingen *buiten Nederland gelden andere tarieven (U kunt deze bij ons opvragen)

Verzending
Alle pakketen worden verzonden als aangetekend pakket via PostNL.
Aangetekend pakket: Dit betekent dat alleen jij kan tekenen voor ontvangst. Als je bij de eerste afleverpoging niet aanwezig bent, probeert PostNL het op een later tijdstip een tweede keer. Als aflevering aan de deur niet mogelijk is kun je de zending binnen 3 weken op een Postkantoor bij jou in de buurt afhalen. Je bestelling wordt niet bij de buren afgeleverd.

Brievenbuspakje
Past je bestelling in een brievenbusdoos dan zal deze per brievenbusdoos post worden verzonden voorzien van track & trace code. Het brievenbuspakje wordt binnen een werkdag in Nederland bezorgd tussen 9.00-18.00 uur. Het pakje past door de brievenbus, je hoeft hier niet voor thuis te blijven. Indien de brievenbus vol is, zal PostNL bij je aanbellen . Ben je niet thuis dan ontvang je een kennisgeving. Het pakketje wordt binnen 3 werkdagen door de pakketkoerier weer aangeboden.

Retouren

Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de bestelling, mail dan direct naar info@jozemiek.nl dan zullen wij er voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt verholpen.

Retour zenden en of ruilen is alleen mogelijk als uw product bij aflevering materiaalfouten vertoont, u dient dit dan binnen 48 uur na ontvangst aan ons kenbaar te maken. Reclames die niet binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling door u, aan ons kenbaar zijn gemaakt worden niet meer gehonoreerd.( Dit om eventueel misbruik te voorkomen) Controleer uw bestelling dus goed bij binnenkomst.
De klant is verplicht de producten bij aflevering nauwkeurig te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. De klant dient hierbij rekening te houden met geringe maat en kleurverschillen van de op de internetsite afgebeelde producten.


Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft Jozemiek de keuze de betreffende producten tegen retour-nering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in onbeschadigde, ongebruikte/ongedragen staat en in originele verpakking. Eventuele schade wordt bij de klant in rekening gebracht.


De Kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de Klant.
De artikelen dienen in een veilige verpakking teruggestuurd te worden via PostNL.

Ā© 2011 - 2022 Jozemiek Sieraden & Lifestyle groothandel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel