Navigatie

 


Met de Jozemiek Rio geef jezelf of een vriendin een trendy haar/armbandje en een straatkind in Rio een warme maaltijd. Een raar idee, maar wel een goed idee.Jozemiek werkt hiervoor samen met Stichting Help Mij Leven,een initiatief van Robert smits die zijn eigen leven in Nederland opgaf om iets voor de vele straat kinderen in Rio te betekenen.

Hoe werkt het ?

Armbanden met een sociaal maatschappelijk doel

Jij koopt de mooie  RIO by Jozemiek® set haarelastiekje of armband en tegelijkertijd schenk je een kind in Rio een warme maaltijd. Voor iedere verkochte RIO by Jozemiek®  SET doneert Jozemiek Sieraden een bedrag voor een warme maaltijd aan Stichting helpmijleven .Zodra  jij een Rio set inkoopt, verzorgt Jozemiek Sieraden de donatie. Het enige dat jij hoeft te doen is zoveel mogelijk setjes te verkopen zodat er heel veel straatkinderen RIO een heerlijke warme maaltijd krijgen.

You shop, We donate

We hebben al meer al meer dan 10.000 maaltijdenmogen doneren aan www.helpmijleven.org !!

Rio by Jozemiek®  bestaat uit een bijzondere collectie armbanden en haarbanden met een maatschappelijk doel. Wil je een armband of haarband met een bijzondere betekenis? Dan mogen de Rio by Jozemiek armbanden zeker niet ontbreken in jouw winkel of salon. Wie namelijk een armband of haarband koopt uit deze sieradenlijn, geeft hiermee automatisch een straatkind in Rio de Janeiro een warme maaltijd. 

Uitgebreide collectie armbanden en haarbanden

Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie armbanden en haarbanden van Rio by Jozemiek®  en biedt kinderen in de sloppenwijken van Rio de Janeiro een kans op een beter bestaan.

GRATIS VERZENDEN VANAF €100 * |   GRATIS PRODUCTFOTO'S  |   VEILIG BETALEN   |   VOOR 15 UUR BESTELD, ZELFDE DAG VERZONDEN

 

 

 

per pagina
  • Rio by Jozemiek Set Carioca
    Rio by Jozemiek Set Carioca
  • Rio by Jozemiek ,30 Rio sets bracelet/hair ties  incl gratis koffer t.w.v. €16,99 kado.
    Rio by Jozemiek ,30 Rio sets bracelet/hair ties incl gratis koffer t.w.v. €16,99 kado.
per pagina
© 2011 - 2019 Jozemiek Sieraden & Lifestyle groothandel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie