Navigatie
Algemene voorwaarden Jozemiek april 2012


Artikel 1. Bestellingen :

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een automatisch gegenereerde orderbevestiging. Indien u de orderbevestiging niet binnen 12 uur na bevestiging van uw bestelling ontvangen heeft, verzoeken wij u daarom per e-mail contact op te nemen. Door een bestelling te plaatsen geeft u te kennen dat u met de algemene voorwaarden akkoord gaat. U bent verplicht bestelde artikelen af te nemen en te betalen.

Foto`s worden zo goed mogelijk gemaakt, deze kunnen soms door de lichtval iets afwijken in kleur.

Artikel 2. Verzendkosten:

Vooruit betaling : De verzendkosten zijn € 5,95 en bij besteding boven €100 exclusief BTW berekenen wij geen verzendkosten*.
Ideal betaling : De verzendkosten zijn € 5,95 en bij besteding boven €100 exclusief BTW berekenen wij geen verzendkosten*.
Rembours: Verzendkosten €19.50
Minimale afname € 50,00
Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW

Artikel 2.1
Voor bestellingen *buiten Nederland gelden andere tarieven (U kunt deze bij ons opvragen)

Artikel 2.2
Alle pakketen worden verzonden als aangetekend pakket via PostNL .Aangetekend pakket:
Dit betekent dat alleen jij kan tekenen voor ontvangst.Als je bij de eerste afleverpoging niet aanwezig bent, probeert PostNL het op een later tijdstip een tweede keer. Als aflevering aan de deur niet mogelijk is kun je de zending binnen 3 weken op een Postkantoor bij jou in de buurt afhalen. Je bestelling wordt niet bij de buren afgeleverd.

Brievenbuspakje
Past je bestelling in een brievenbusdoos dan zal deze per brievenbusdoos post worden verzonden voorzien van track & trace code. Het brievenbuspakje wordt binnen een werkdag in Nederland bezorgd tussen 9.00-18.00 uur. Het pakje past door de brievenbus , je hoeft hier niet voor thuis te blijven. Indien de brievenbus vol is, zal PostNL bij je aanbellen . Ben je niet thuis dan ontvang je een kennisgeving. Het pakketje wordt binnen 3 werkdagen door de pakketkoerier weer aangeboden.

Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de bestelling, mail dan direct naar info@jozemiek.nl dan zullen wij er voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt verholpen.

Jozemiek.nl is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte brievenbuspost. Bestellingen kunnen op verzoek aangetekend worden verzonden via brief- of pakketpost. 
Artikel 3. Het annuleren van uw geplaatste bestelling.

Vanaf de datum waarop u uw order heeft geplaatst, kunt u uw order binnen 48 uur annuleren.
Rembours en Ideal orders kunnen niet worden geannuleerd omdat wij deze direct verzenden.
Bij betaling vooraf dient u het verschuldigde bedrag binnen 7 dagen over te maken op RaboBank banknr.
NL89RABO 015.39.78.678 na overschrijding van deze termijn annuleren we uw order.


Artikel 4. Levering:
Levering van artikelen vindt plaats zolang de voorraad strekt. Jozemiek.nl streeft ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Echter hier is Jozemiek.nl niet tot verplicht. 
Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk binnen 10 werk dagen nadat de bestelling is geplaatst, bericht. De uiterste verzendtermijn is 10 werk dagen na ontvangst van de betaling, behalve voor zover vertraging niet aan Jozemiek.nlkan worden toegerekend.
Adressering gaat op basis van de door klant ingevoerde gegevens. Controleer dus goed de door u ingevoerde gegevens. Indien de gegevens door u niet juist zijn ingegeven is Jozemiek.com niet aansprakelijk voor verkeerd bezorgde bestellingen.V erzending gaat via POST NL. Bij versturen via pakketpost ontvangt u een track&trace nummer.

Artikel 4.1
Jozemiek behoudt zich het recht om ten alle tijde haar algemene verkoopvoorwaarden te wijzigen
Jozemiek verplicht zich hierbij tot het deugdelijk verpakken van goederen opdat de kans op schade tot een minimum wordt beperkt.

Artikel 5. Alleen recht verkooppunt
Jozemiek geeft geen enkele vorm van exclusiviteits- of alleen- recht voor haar verkooppunten.


Artikel 6.Ruilen en herroepingsrecht:
Natuurlijk word uw bestelling met de grootste zorg uitgevoerd,mochten er onverhoopt toch problemen zijn met uw bestelling, dan gelden de volgende bepalingen:

Artikel 6.1
Retour zenden en of ruilen is alleen mogelijk als uw product bij aflevering materiaalfouten vertoont, u dient dit dan binnen 48 uur na ontvangst aan ons kenbaar te maken. Reclames die niet binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling door u, aan ons kenbaar zijn gemaakt worden niet meer gehonoreerd.( Dit om eventueel misbruik te voorkomen) Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden. 
 Controleer uw bestelling dus goed bij binnenkomst.
De klant is verplicht de producten bij aflevering nauwkeurig te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. De Klant dient hierbij rekening te houden met geringe maat en kleurverschillen van de op de internetsite afgebeelde producten.

Artikel 6.2
Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden,heeft Jozemiek de keuze de betreffende producten tegen retourenring daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in onbeschadigde, ongebruikte/ongedragen staat en in originele verpakking. Artikelen aangekocht tijdens uitverkoop met kortingen hoger dan 25% kunnen niet worden geretourneerd. Eventuele schade wordt bij de klant in rekening gebracht.

Artikel 6.3
Indien u goederen wilt retourneren, dient dit per e-mail kenbaar te worden gemaakt aan info@jozemiek.nl, en volg onze retour procedure die u per mail ontvangt . De kosten van de retourzending komen ten laste van de koper. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen. 
De Kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de Klant. De artikelen dienen in een veilige verpakking teruggestuurd te worden via PostNL, B-post , DHL of andere vooraanstaande post- pakketbezorger.

Artikel 6.4
Uitsluiting herroepingsrecht:
1 Volgens specificaties van de klant vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de cklant, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.
2 Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken;

Artikel 7 Garantie en aansprakelijkheid.
Jozemiek geeft garantie op de aangekochte artikelen. Jozemiek staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.Deze garantie geldt niet in het geval er sprake is van slijtage en deze als normaal kan worden beschouwd en verder in de volgende gevallen: ondeskundig gebruik, opzet of grove onachtzaamheid,waterschade,bevriezing en verontreiniging. Jozemiek.nl staat er niet voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.


Artikel 7.1
Houd u er rekening mee dat er geen garantie geld op het volgende;

Natuurlijke slijtage, edelstenen kunnen door het dragen verkleuren. Met name zon is van grote invloed.
Vlekken ontstaan door parfum
Metaal dat verkleurd is door contact met water, parfum, haarlak,bodylotion of reinigingsmiddelen.
Metaal dat verkleurd door uw PH waarde
Edelstenen die gebroken zijn doordat ze zijn gevallen
Breken van elastiek
Afgebroken kronen van ringen door onzorgvuldig gebruik

Mocht een sieraad onverhoopt kapot gaan dan kunt u schriftelijk of telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen iedere klacht afzonderlijk beoordelen.

Onze sieraden zijn niet van zilver of goud.


Artikel 7.2
Jozemiek is nimmer verplicht tot betaling van enigerlei schadevergoeding aan de Klant of andere, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de kant van Jozemiek.
Jozemiek is nimmer aansprakelijk voor gevolg of bedrijfsschade, indirecte schade en winst of omzetderving.
Indien Jozemiek om welke reden dan ook, verplicht is enige schade te vergoeden dan zal de schadevergoeding nooit hoger zijn dan een bedrag gelijk aan de factuurwaarde met betrekking tot het product of de dienst waardoor de schade is veroorzaakt.
Artikel 7.3
Een door jozemiek.nl, diens toeleverancier, fabrikant of importeur verstrekte extra garantie beperkt nimmer de wettelijke rechten en vorderingen die de klant op grond van de overeenkomst tegenover jozemiek.nl kan doen gelden indien de ondernemer is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst. Onder extra garantie wordt verstaan iedere verbintenis van Jozemiek.nl, diens toeleverancier, importeur of producent waarin deze aan de klant bepaalde rechten of vorderingen toekent die verder gaan dan waartoe deze wettelijk verplicht is in geval hij is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst.

Artikel 8
Het is mogelijk dat Jozemiek links opneemt naar andere internetsite`s die mogelijk interessant of informatief voor de bezoeker kunnen zijn. Dergelijke links zijn louter informatief. Jozemiek is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de internetsite`s waarnaar wordt verwezen of het gebruik dat ervan kan worden gemaakt.


Artikel 9 Privacy cliént:

De gegevens die door de klant worden verstrekt, worden door Jozemiek vertrouwelijk behandeld en worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

-Het verwerken van de bestelling,de betaling daarvan en de bezorging op het juiste adres.
-Het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de site.
-Het kunnen doen van aanbiedingen en acties of het verstrekken van voor relevante informatie


Artikel 10. Klanten uit de Europese Unie:

Klanten uit de Europese Unie die tegen het 0% BTW tarief geleverd willen hebben dienen direct na de (internet)-bestelling een mail te sturen, met daarin een geldig BTW-nummer en de gegevens voor verificatie. Dit dient binnen 2 werkdagen te geschieden, anders zijn wij genoodzaakt tegen het Nederlandse BTW tarief te factureren.Artikel 11. Algemeen:

Alle goederen blijven eigendom van Jozemiek tot volledige betaling heeft plaats gevonden.


Artikel 12. Auteursrechten

OP AL ONZE TEKST & FOTO MATERIAAL BERUST AUTEURSRECHTEN.
Inkoop partners (resellers) mogen uitsluitend met toestemming van Jozemiek Sieraden gebruik maken van ons tekst en beeld materiaal van aangekochte sieraden en accessoires. Jozemiek Sieraden zal op verzoek van de reseller tekst en beeld materiaal aanbieden . Het is niet toegestaan zonder toestemming ons beeld of tekst materiaal te gebruiken.

Artikel12.1
Beeld en tekst materiaal dat de reseller ontvangt mag uitsluiten worden gebruik met als doel om onze producten te verkopen.

Artikel 12.2
Wanneer uw account is gestopt heeft u geen toestemming meer om onze teksten en foto`s te gebruiken.

Artikel 12.3
Wanneer u onze artikelen niet meer opvoorraad heeft u geen toestemming meer om onze teksten en foto’s te gebruiken.

Artikel 12.4
Het is niet toegestaan om niet aangekochte artikelen aan te bieden als reseller.

Artikel 12.5
Het aangekochte Jozemiek artikel mag alleen in originele staat worden aanboden. Niet aangekochte varianten mogen niet ter wederverkoop worden aangeboden .
Klachten kunt u per mail info@jozemiek.nl t.a.v klantenservice of telefonisch (085-8772213) bij ons melden.
Gaarne een kopie van uw aankoopfactuur mee sturen zodat wij uw klacht zo snel mogelijk in behandeling kunnen nemen.

Niets van deze site mag door derden zonder toestemming vooraf van Jozemiek gebruikt worden.

Sieraden zijn niet geschikt voor kinderen onder 6 jaar, gebruik is geheel op eigen risico.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2011 - 2018 Jozemiek Sieraden & Lifestyle groothandel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie