Algemene voorwaarden Jozemiek april 2018


Artikel 1. Bestellingen :

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een automatisch gegenereerde orderbevestiging. Indien u de orderbevestiging niet binnen 12 uur na bevestiging van uw bestelling ontvangen heeft, verzoeken wij u daarom per e-mail contact op te nemen. Door een bestelling te plaatsen geeft u te kennen dat u met de algemene voorwaarden akkoord gaat. U bent verplicht bestelde artikelen af te nemen en te betalen.

Foto`s worden zo goed mogelijk gemaakt, deze kunnen soms door de lichtval iets afwijken in kleur.

Artikel 2. Verzendkosten:

Vooruit betaling : De verzendkosten zijn € 5,95 en bij besteding boven €100 exclusief BTW berekenen wij geen verzendkosten*.
Ideal betaling : De verzendkosten zijn € 5,95 en bij besteding boven €100 exclusief BTW berekenen wij geen verzendkosten*.
Rembours: Verzendkosten €19.50
Minimale afname € 50,00
Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW

Artikel 2.1
Voor bestellingen *buiten Nederland gelden andere tarieven (U kunt deze bij ons opvragen)

Artikel 2.2
Alle pakketen worden verzonden als aangetekend pakket via PostNL .Aangetekend pakket:
Dit betekent dat alleen jij kan tekenen voor ontvangst.Als je bij de eerste afleverpoging niet aanwezig bent, probeert PostNL het op een later tijdstip een tweede keer. Als aflevering aan de deur niet mogelijk is kun je de zending binnen 3 weken op een Postkantoor bij jou in de buurt afhalen. Je bestelling wordt niet bij de buren afgeleverd.

Brievenbuspakje
Past je bestelling in een brievenbusdoos dan zal deze per brievenbusdoos post worden verzonden voorzien van track & trace code. Het brievenbuspakje wordt binnen een werkdag in Nederland bezorgd tussen 9.00-18.00 uur. Het pakje past door de brievenbus , je hoeft hier niet voor thuis te blijven. Indien de brievenbus vol is, zal PostNL bij je aanbellen . Ben je niet thuis dan ontvang je een kennisgeving. Het pakketje wordt binnen 3 werkdagen door de pakketkoerier weer aangeboden.

Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de bestelling, mail dan direct naar info@jozemiek.nl dan zullen wij er voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt verholpen.

Jozemiek.nl is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte brievenbuspost. Bestellingen kunnen op verzoek aangetekend worden verzonden via brief- of pakketpost. 
Artikel 3. Het annuleren van uw geplaatste bestelling.

Vanaf de datum waarop u uw order heeft geplaatst, kunt u uw order binnen 48 uur annuleren.
Rembours en Ideal orders kunnen niet worden geannuleerd omdat wij deze direct verzenden.
Bij betaling vooraf dient u het verschuldigde bedrag binnen 7 dagen over te maken op RaboBank banknr.
NL89RABO 015.39.78.678 na overschrijding van deze termijn annuleren we uw order.


Artikel 4. Levering:
Levering van artikelen vindt plaats zolang de voorraad strekt. Jozemiek.nl streeft ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Echter hier is Jozemiek.nl niet tot verplicht. 
Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk binnen 10 werk dagen nadat de bestelling is geplaatst, bericht. De uiterste verzendtermijn is 10 werk dagen na ontvangst van de betaling, behalve voor zover vertraging niet aan Jozemiek.nl kan worden toegerekend.
Adressering gaat op basis van de door klant ingevoerde gegevens. Controleer dus goed de door u ingevoerde gegevens. Indien de gegevens door u niet juist zijn ingegeven is Jozemiek.nl niet aansprakelijk voor verkeerd bezorgde bestellingen.V erzending gaat via POST NL, DHL , T&T of Fedex Bij versturen via pakketpost ontvangt u een track&trace nummer.

Artikel 4.1
Jozemiek behoudt zich het recht om ten alle tijde haar algemene verkoopvoorwaarden te wijzigen
Jozemiek verplicht zich hierbij tot het deugdelijk verpakken van goederen opdat de kans op schade tot een minimum wordt beperkt.

Artikel 4.2
Staffelkorting geldt uitsluitend bij aankopen die online worden geplaatst. Bestellingen geplaatst in onze showroom of via onze agenten vervalt de aanspraak op staffelkorting. Sale artikelen met korting >35% en sample artikelen komen niet in aanmerking voor de staffelkorting. Uitsluitend voor bestellingen binnen Nederland.

Artikel 4.3 Betalingsvoorwaarden. Indien bestellingen op basis van factuur betaling worden geleverd of op basis van een overeengekomen achteraf betaling hanteert Jozemiek.nl een betalingstermijn van 14 dagen aan. Ingevolge art. 119a Boek 6 BW gaat de wettelijke rente à 8% op de 15 de dag na de factuurdatum in. Gelieve voor die tijd te betalen. Deze rente wordt halfjaarlijks vastgesteld in het kader van de Wet op de betalingsachterstanden bij handelstransacties.`

Artikel 5. Alleen recht verkooppunt
Jozemiek geeft geen enkele vorm van exclusiviteits- of alleen- recht voor haar verkooppunten.

Artikel 5.1 Jozemiek verleent geen toestemming tot de verkoop van haar artikelen via online marktplaatsen zoals bol.com / marktplaats.nl / amazon.com etc. (de omgeving waarop door derde partijen producten aan Gebruikers worden aangeboden. )


Artikel 6.Ruilen en herroepingsrecht:
Natuurlijk word uw bestelling met de grootste zorg uitgevoerd,mochten er onverhoopt toch problemen zijn met uw bestelling, dan gelden de volgende bepalingen:

Artikel 6.1
Retour zenden en of ruilen is alleen mogelijk als uw product bij aflevering materiaalfouten vertoont, u dient dit dan binnen 48 uur na ontvangst aan ons kenbaar te maken. Reclames die niet binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling door u, aan ons kenbaar zijn gemaakt worden niet meer gehonoreerd.( Dit om eventueel misbruik te voorkomen) Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden. 
 Controleer uw bestelling dus goed bij binnenkomst.
De klant is verplicht de producten bij aflevering nauwkeurig te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. De Klant dient hierbij rekening te houden met geringe maat en kleurverschillen van de op de internetsite afgebeelde producten.

Artikel 6.2
Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden,heeft Jozemiek de keuze de betreffende producten tegen retourenring daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in onbeschadigde, ongebruikte/ongedragen staat en in originele verpakking. Artikelen aangekocht tijdens uitverkoop met kortingen hoger dan 25% kunnen niet worden geretourneerd. Eventuele schade wordt bij de klant in rekening gebracht.

Artikel 6.2.1 Sample sale: Ruilen en/of retourneren van sample artikelen is niet mogelijk. De kwaliteit van artikelen op de Sample Sale kan afwijken van de kwaliteit van reguliere collecties. Er zit geen garantie op artikelen gekocht op de Sample Sale.Klachten worden niet in behandeling genomen. Staffelkorting komt te vervallen bij sample artikelen


Artikel 6.3
Indien u goederen wilt retourneren, dient dit per e-mail kenbaar te worden gemaakt aan info@jozemiek.nl, en volg onze retour procedure die u per mail ontvangt . De kosten van de retourzending komen ten laste van de koper. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen. 
De Kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de Klant. De artikelen dienen in een veilige verpakking teruggestuurd te worden via PostNL, B-post , DHL of andere vooraanstaande post- pakketbezorger.

Artikel 6.4
Uitsluiting herroepingsrecht:
6.4.1 Volgens specificaties van de klant vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de klant, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.
6.4.2Gepersonaliseerde items kunnen niet geruild of geretourneerd worden en worden gemaakt naar de technisch mogelijkheden die mogelijk zijn , hierover kan niet worden gereclameerd
6.4.3Gepersonliseerde items zijn: De levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde zaken, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.
6.4.5 Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
6.4.6 Artikelen aangekocht tijdens uitverkoop met kortingen hoger dan 25% kunnen niet worden geretourneerd.
6.4.7 Ruilen en/of retourneren van sample artikelen is niet mogelijk.

Artikel 7 Garantie en aansprakelijkheid.
Jozemiek geeft garantie op de aangekochte artikelen. Jozemiek staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.Deze garantie geldt niet in het geval er sprake is van slijtage en deze als normaal kan worden beschouwd en verder in de volgende gevallen: ondeskundig gebruik, opzet of grove onachtzaamheid,waterschade,bevriezing en verontreiniging. Jozemiek.nl staat er niet voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.


Artikel 7.1
Houd u er rekening mee dat er geen garantie geld op het volgende;

Natuurlijke slijtage, edelstenen kunnen door het dragen verkleuren. Met name zon is van grote invloed.
Vlekken ontstaan door parfum en desinfecterende gels of andere desinfectie middelen.
Metaal en of kunststof dat verkleurd is door contact met water, parfum, haarlak,bodylotion of reinigingsmiddelen.
Metaal en of kunststof dat verkleurd door uw PH waarde
Edelstenen die gebroken zijn doordat ze zijn gevallen
Breken van elastiek
Afgebroken kronen van ringen door onzorgvuldig gebruik

Mocht een sieraad onverhoopt kapot gaan dan kunt u schriftelijk of telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen iedere klacht afzonderlijk beoordelen.
Onze sieraden zijn van goede kwaliteit maar om onze kwaliteit te waarborgen hebben wij hier een aantal tips zodat je lang van onze sieraden kunt genieten.
Voorkom contact met: Crème, parfum, water en vocht. Draag een sieraad of accessoire niet tijdens het sporten en laat het sieraad of accessoire bijvoorbeeld niet in de badkamer liggen, condens kan op termijn verkleuring veroorzaken.
Door de PH-waarde van je huid kan je sieraad of accessoire verkleuren.
Dof geworden of verkleurde kralen kun je vaak oppoetsen met een schone zilverpoetsdoek.Draag geen sieraden of accessoire bij huishoudelijk of ruw werk en bij het sporten. Sieraden of accessoire kunnen beschadigen door bepaalde schoonmaakmiddelen (chloor/zout) en door te hard stoten. Daarnaast bestaat de kans de sieraden of accessoire te verliezen. Het is het beste om sieraden niet los in een lade of doosje te leggen. Sieraden kunnen elkaar beschadigen; berg elk sieraad apart op om krassen te voorkomen.Maak je armband of ketting altijd dicht bij het opbergen zodat ze niet in de knoop raken. Stel je sieraden niet bloot aan te fel zonlicht/zonnebank. Kleurstenen kunnen daardoor verkleuren. Make-up, haarlak en parfum bevatten stoffen die , als ze in aanraking komen met de metaallegeringen, vlekken kunnen veroorzaken op huid en kleding. Ook kan het de metaallegering verkleuren. Het is het beste om sieraden, pas op het allerlaatst om te doen. Doe je sieraden altijd af als je gaat slapen.

De meeste zilverkleurige en goudkleurige armbanden, kettinkjes en enkelbandjes zijn bij ons ‘plated’. Dit betekent dat ze gemaakt zijn van onedel metaal met een dun laagje zilver/goud eroverheen. De term plated komt van de techniek die voor deze sieraden wordt gebruikt namelijk: electroplating. Door middel van stroom blijft het laagje hechten aan het onedele metaal.Het laagje zilver of goud bij plated sieraden kan er afhankelijk van de zuurgraad van je huid ook weer afslijten. Als je deze sieraden onder de douche draagt versnelt dit het proces. Deze sieraden blijven, in tegenstelling tot 925 sterling silver sieraden, niet je hele leven mooi. Toch kunnen ze zeker lange tijd mee als er zorgvuldig mee om wordt gegaan.

Gouden sieraden onderhouden.
Ondanks dat goud is een edelmetaal is, is het wel gevoelig voor invloeden van buitenaf zoals parfum, de zuurgraad van je huid of zeepresten. Deze invloeden kunnen het goud uiteindelijk dof maken. Hierbij wat tips om te zorgen dat je (gouden) sieraden mooi blijven; Sieraden zijn gevoelig voor parfum, haarlak en cosmetica. Doe je sieraden dus pas om als je je parfum en haarlak al opgespoten hebt. Door de zuurgraad van de huid kan je sieraad eerder dof worden (of verkleuren als het geen edelmetaal is). Doe je sieraden dus `s nachts af om ze niet onnodig lang bloot te stellen hieraan. Bewaar je sieraden op een droge, donkere plek. Douche of zwem niet met je sieraden om. Doe je sieraden af bij zwaar werk.

100% zijden armbanden

Zijde is een natuurlijke stof die wordt afgescheiden door bepaalde insecten, zoals de zijderups, en stolt bij contact met de lucht. Het is een fijn maar toch sterk product, waar schitterende kleding mee gemaakt kan worden. Zijden armbandjes worden dan ook geassocieerd met luxe. Maar hoe kan je het beste zijden armbandjes wassen?

Hier een aantal wastips! De armbandjes zijn hand geverfd.
Zijde armbandjes wassen:
1.Wanneer je zijden armbandjes met een handwas reinigt, neem dan een fijnwasmiddel. Was het zijde kort, en laat het niet weken.
2.Een fijne eigenschap van zijde stof is dat het kreukherstellend is. Hiervoor moet je het echter wel voorzichtig behandelen door de stof niet te wringen of te centrifugeren bijvoorbeeld. Ook kan je zijde beter te drogen leggen in plaats van op te hangen.
3.Strijken van de armbandjes is niet aan te raden, indien je op eigen risico toch wilt strijken stel de temperatuur van het strijkijzer dan niet te hoog in. Gebruik een doekje tussen het armbandje en het strijkijzer om je zijden armbandje nog langer mooi te houden.
Swarovski - kristal stenen
Sieraden met Swarovski/kristal steentjes zijn vaak wat kwetsbaarder, doordat de steentjes meestal alleen geplakt zijn. Op verlies van Swarovski/kristal steentjes wordt geen garantie gegeven. Ondanks het zorgvuldig en goed vervaardigen van deze sieraden kan het voorkomen dat na verloop van tijd door normaal gebruik of door hardhandig gebruik de steentjes los laten.

Onze sieraden zijn niet van 100% zilver of goud.


Artikel 7.2
Jozemiek is nimmer verplicht tot betaling van enigerlei schadevergoeding aan de Klant of andere, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de kant van Jozemiek.
Jozemiek is nimmer aansprakelijk voor gevolg of bedrijfsschade, indirecte schade en winst of omzetderving.
Indien Jozemiek om welke reden dan ook, verplicht is enige schade te vergoeden dan zal de schadevergoeding nooit hoger zijn dan een bedrag gelijk aan de factuurwaarde met betrekking tot het product of de dienst waardoor de schade is veroorzaakt.
Artikel 7.3
Een door jozemiek.nl, diens toeleverancier, fabrikant of importeur verstrekte extra garantie beperkt nimmer de wettelijke rechten en vorderingen die de klant op grond van de overeenkomst tegenover jozemiek.nl kan doen gelden indien de ondernemer is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst. Onder extra garantie wordt verstaan iedere verbintenis van Jozemiek.nl, diens toeleverancier, importeur of producent waarin deze aan de klant bepaalde rechten of vorderingen toekent die verder gaan dan waartoe deze wettelijk verplicht is in geval hij is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst.

Artikel 8
Het is mogelijk dat Jozemiek links opneemt naar andere internetsite`s die mogelijk interessant of informatief voor de bezoeker kunnen zijn. Dergelijke links zijn louter informatief. Jozemiek is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de internetsite`s waarnaar wordt verwezen of het gebruik dat ervan kan worden gemaakt.


Artikel 9 Privacy en AVG wet

De gegevens die door de klant worden verstrekt, worden door Jozemiek vertrouwelijk behandeld en worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

-Het verwerken van de bestelling,de betaling daarvan en de bezorging op het juiste adres.
-Het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de site.
-Het kunnen doen van aanbiedingen en acties of het verstrekken van voor relevante informatie

PRIVACY en AVG wet

Jozemiek verzamelt persoonlijke informatie op verschillende manieren wanneer je een order plaatst of wanneer jij je registreert voor diensten aangeboden door Jozemiek.

Jozemiek voldoet volledig aan de AVG wet als Verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Jozemiek werkt dan ook met

– Logische toegangscontrole, gebruik makend van wachtwoorden;
– Encryptie (versleuteling) van wachtwoorden;
– Beperkte fysieke toegang tot de servers waar de persoonsgegevens zijn opgeslagen;
– Secured communicatie met server (HTTPS/SSL).
- Gegevens verwerkers die ook aan AVG voldoen (Mijnwebwinkel, Google, en koeriers en betaaldiensten)
Bij aankoop of registratie accepteer je de verzameling van jouw persoonlijke gegevens door Jozemiek.. Om jouw bestelling te kunnen verwerken, om op fraude te kunnen checken en om jouw bestelling te kunnen voltooien moeten wij, voor elke bestelling die geplaatst wordt, de volgende informatie verzamelen en opslaan; jouw naam, e-mail-, huis-, verzend- en factuuradres en telefoonnummer en indien nodig je BTW nummer.

De persoonlijke informatie die je verstrekt kan worden gedeeld met instanties welke kredietwaardigheid controleren. Wanneer wij dit wettelijk verplicht zijn zullen wij deze informatie ook verstrekken aan elke relevante rechtelijke instantie. Verzendgegevens zoals jouw adres, emailadres en telefoonnummer kunnen worden gedeeld met koeriersdiensten. Deze gegevens worden gedeeld om je van de beste service te kunnen voorzien en zullen door onze koeriers niet worden doorgespeeld aan derde partijen voor enig ander doel.

Creditcard en bankgegevens zullen nooit gedeeld worden met derde partijen en worden alleen gebruikt om jouw bestelling te verwerken. Creditcard gegevens worden versleuteld en zijn niet zichtbaar voor medewerkers van Jozemiek.

Daarnaast verzamelen wij informatie over website verkeer via wenslijsten en andere commerciële informatie welke wij gebruiken om consumenten patronen in kaart te brengen welke wij gebruiken voor interne onderzoeken, marketingdoeleinden en om onze website te aan te passen om nog beter aan de eisen van onze consumenten te kunnen voldoen.

Wij bewaren maximaal tot 7 jaar na aankoop ordergegevens ivm Belastingwetgeving

-.


BESCHERMING VAN JOUW PERSOONLIJKE INFORMATIE

Jozemiek doet zoveel als mogelijk om de veiligheid, integriteit en privacy van door je aan ons verstrekte informatie te waarborgen. Wanneer je een bestelling plaatst of jouw account informatie benaderd gebruiken wij Secure Socket Layer (SSL) encryptie om deze informatie te beschermen van oneigenlijk gebruik. Daarnaast doen wij zoveel als mogelijk om ervoor te zorgen dat de partijen met wie wij samenwerken en waarmee wij jouw gegevens delen dezelfde maatstaven hanteren en werken volgens de AVG wet.Jozemiek staat er niet voor in dat de beveiliging onder alle omstandigheden doeltreffend is. Jozemiek zal zich inspannen dat de beveiliging zal voldoen aan een niveau dat, gelet op de stand van de techniek, de gevoeligheid van de persoonsgegevens en de aan het treffen van de beveiliging verbonden kosten, niet onredelijk is.TOEGANG TOT EN HET WIJZIGEN VAN PERSOONLIJKE INFORMATIE

Als, om welke reden dan ook, je bezorgt bent dat de persoonlijke informatie die Jozemiek van je heeft verzameld incorrect is, log dan in op onze website om jouw persoonlijke informatie te bekijken en te veranderen.

Alleen jij hebt toegang tot deze persoonlijke data door middel van jouw gebruikersnaam en wachtwoord.

Je hebt ten alle tijden het recht om online een klacht in te dienen per email naar info@jozemiek.nl . Wij gaan dan binnen 4 weken deze klacht verwerken.


NIEUWSBRIEF email communicatie

Wij hanteren een afmeld-beleid wanneer het gaat om communicatie via email. Wanneer jij je registreert via Jozemiek.nl of jozemiek.com dan heb je de mogelijkheid om je af te melden voor inschrijving in ons emailbestand. Het doel van de inschrijving is om informatie te verzamelen om het voor jou mogelijk te maken up-to-date informatie en productaanbiedingen te ontvangen van ons.

Door te abonneren op onze nieuwsbrief geeft je toestemming om communicatie van ons via email te ontvangen. Echter, elke keer wanneer wij hierna contact met je opnemen via email wordt je de mogelijkheid geboden om je af te melden van deze service door middel van het klikken op de afmeld knop onder aan de email. Daarnaast je jezelf afmelden door een email te sturen naar info@jozemiek.nl of stuur ons een schriftelijk verzoek per post.

Abonnees van onze nieuwsbrief ontvangen email meldingen voor nieuw producten, speciale aanbiedingen, evenementen en kortingen.

Wij verkopen jouw informatie nooit door aan derde partijen voor marketingdoeleinden.


Artikel 11. Klanten uit de Europese Unie:

Klanten uit de Europese Unie die tegen het 0% BTW tarief geleverd willen hebben dienen direct na de (internet)-bestelling een mail te sturen, met daarin een geldig BTW-nummer en de gegevens voor verificatie. Dit dient binnen 2 werkdagen te geschieden, anders zijn wij genoodzaakt tegen het Nederlandse BTW tarief te factureren.Artikel 11. Algemeen:

Alle goederen blijven eigendom van Jozemiek tot volledige betaling heeft plaats gevonden.


Artikel 12. Auteursrechten

OP AL ONZE TEKST & FOTO MATERIAAL BERUST AUTEURSRECHTEN.
Inkoop partners (resellers) mogen uitsluitend met toestemming van Jozemiek Sieraden gebruik maken van ons tekst en beeld materiaal van aangekochte sieraden en accessoires. Jozemiek Sieraden zal op verzoek van de reseller tekst en beeld materiaal aanbieden . Het is niet toegestaan zonder toestemming ons beeld of tekst materiaal te gebruiken.

Artikel12.1
Beeld en tekst materiaal dat de reseller ontvangt mag uitsluiten worden gebruik met als doel om onze producten te verkopen.

Artikel 12.2
Wanneer uw account is gestopt heeft u geen toestemming meer om onze teksten en foto`s te gebruiken.

Artikel 12.3
Wanneer u onze artikelen niet meer opvoorraad heeft u geen toestemming meer om onze teksten en foto’s te gebruiken.

Artikel 12.4
Het is niet toegestaan om niet aangekochte artikelen aan te bieden als reseller.

Artikel 12.5
Het aangekochte Jozemiek artikel mag alleen in originele staat worden aanboden. Niet aangekochte varianten mogen niet ter wederverkoop worden aangeboden .


Klachten kunt u per mail info@jozemiek.nl t.a.v klantenservice of telefonisch (085-8772213) bij ons melden.
Gaarne een kopie van uw aankoopfactuur mee sturen zodat wij uw klacht zo snel mogelijk in behandeling kunnen nemen.

Niets van deze site mag door derden zonder toestemming vooraf van Jozemiek gebruikt worden.

Sieraden zijn niet geschikt voor kinderen onder 6 jaar, gebruik is geheel op eigen risico.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2011 - 2022 Jozemiek Sieraden & Lifestyle groothandel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel