Don't just give a gift, give it by your Heart

 

Jozemiek Sieraden biedt een ruim assortiment aan prachtige, exclusieve handgemaakte sieraden ,tassen en modeaccessoires die door Jozemiek worden ontworpen.

De stijl van haar sieraden omschrijft ze zelf als no-nonsense met een wereldse “touch”. Stoer & vrouwelijk tegelijk.

Inspiratie bronnen komen voort uit de mooie reizen die Jozemiek de afgelopen jaren heeft gemaakt. Daarom kiest Jozemiek voor het gebruik van bijzonder mooie materialen. Of het nu glas, keramiek, zijden of halfedelsteen is: alles is persoonlijk uitgezocht en van een uitstekende kwaliteit! 

 

ok22Jozemiekraksja.jpgOver JOZEMIEK
Ontwerpster Jozemiek startte in 2011 haar eigen sieradenlabel met de Rahki, een Indiase wikkelarmband. Met iedere nieuwe lijn wil zij een boodschap meegeven, net zoals zij ook met de RIO by Jozemiek doet. Bij alles wat ze doet staat de boodschap centraal dat geven iets moois is, maar dat iets geven vanuit je hart het allermooiste is.

  Iedere collectie geeft Jozemiek's passie weer voor het creëren van een positieve sfeer en eerlijke productie van stijlvolle kleding. Reizen over de hele wereld, het ontmoeten van verschillende culturen en verzamelen van ervaringen, zijn de ingrediënten om deze collectie te creëren. Liefde, gelach en positieve samenwerking met vrouwen over de hele wereld is wat Jozemiek doet. Iedere collectie is een Limited edition collectie, een mix van authentieke artikelen met kleine details. Zowel vrouwelijk als edgy of nonchalant, casual met een vrouwelijke twist. Een samensmelting van details uit hoeken over de hele wereld. Deze limited edition items vormen de fashion basis voor elke vrouw.

 

Handgemaakte armbanden met een speciale boodschap

Ontwerpster Jozemiek wil bij iedere sieraden en tassen collecite een speciale boodschap meegeven. Dit kan een speciale betekenis zijn of een maatschappelijk doel. Zo verkopen wij alleen handgemaakte armbanden en duurzaam geproduceerde tassen en vinden wij dat alle mensen waarmee we samenwerken over de hele wereld recht hebben op eerlijke arbeidsomstandigheden. Daarnaast staan wij voor duurzame productie en eerlijke arbeidsvoorwaarden (geen kinderarbeid).

Wij streven er naar dat onze sieraden zoveel mogelijk nikkelvrij, cadmiumvrij en loodvrij zijn.

 

 

RIO No Childs hould Have To Live On The Streets_400x112.jpg

 

 

 

 

 

© 2011 - 2022 Jozemiek Sieraden & Lifestyle groothandel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel