Navigatie

Rakhi soul collection: Sea Green

Artikelnummer: 448.arm.172
Vorige Artikel 8 van 59 Volgende

Deze Rakhi met gouden, groene, roze en bronzen accenten is een musthave.De armband kun je 2 keer om je pols wikkelen. De Rakhi by Jozemiek is gemaakt uit diverse materialen met o.a. zijdedraad, miyuki kralen en goudkleurige tinten. Door het gebruik van diverse materialen kun je de Rakhi bij veel outfits dragen!

- De Rakhi bestaat uit 5 samen gebonden armbandjes,in goud en groene tinten
- Een gouden ball chain armbandje
- Groen zijden dat is omwikkeld met goudkleurig koperdraad
- En diverse katoenen draadjes
- Totale lengte: 35 cm en is 5 cm korter te verstellen
- Materiaal: zijden /koper gold plated / katoen

- De Rakhi wordt geleverd met een Jozemiek sieraden zakje en mini flyer.

Prachtige handgemaakte wikkelarmband van oa zijden met een mooie betekenis.

Sea Green :
Groen de kleur van de natuur, ontspant en is rustgevend. Daardoor wordt groen ook wel geassocieerd met genezing, gezondheid en balans. Het is een positieve kleur met associaties als balans, harmonie, evenwicht, vernieuwing, vertrouwen, veiligheid en voorspoed.

Green the color of nature, relaxes and is soothing. Green is also associated with healing, health and balance. It is a positive color with associations such as balance, harmony, innovation, trust, safety and prosperity.

Adviesverkoopprijs €24.95

Wat is een Rakhi? Alle Rakhi armbanden van Jozemiek zijn volop geinspireerd op de Raksha zijden armbanden uit het Hindu geloof. Een warme gedachte, een eenvoudig gebaar, maar direct vanuit het hart. Een fijne manier om te zeggen dat je van iemand houdt, dat je blij bent met de dierbare in je leven. De zijden armbanden by Jozemiek met als teken van liefde en bescherming is prachtig om jezelf cadeau te doen, maar zeker ook zo mooi om te schenken aan je moeder, zus of vriendin.

© 2011 - 2019 Jozemiek Sieraden & Lifestyle groothandel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie